Toto

DJ Steve Aoki Pizzeria Sertai Barisan Dewan Makanan Aria Las Vegas

PizzAoki, rangkaian restoran pizza dari superstar DJ Steve Aoki, adalah antara trio penambahan tempat makan baharu yang baru diumumkan untuk Proper Eats, dewan makanan yang dibuka pada musim sejuk ini di Aria Las Vegas.

PizzAoki DJ Steve Aoki
Bolehkah DJ Steve Aoki lakukan untuk pizza seperti yang dia lakukan untuk Totobet SGP muzik tarian elektronik? Nilailah sendiri pada musim sejuk yang akan datang apabila dewan makanan Proper Eats yang mewah akan mula ditayangkan di Aria Las Vegas. (Imej: Facebook/pizzaoki)
Aoki – DJ dengan kutipan tertinggi keempat di dunia – memutuskan untuk mula memutar doh pizza, sebagai tambahan kepada vinil, pada 2018. Lokasi pertamanya di Los Angeles telah disertai oleh lokasi California di Glendale, CA, Long Beach, CA, Oakland , San Francisco dan San Diego. Lokasi Vegas pertamanya mula berkhidmat di luar Jalur pada 2019.

Aoki ialah No Newbie Foodie
DJ, penerbit dan ikon muzik tarian elektronik yang dicalonkan Grammy sudah mempunyai beberapa kulinari bona fide yang serius. Sebelum membuka Result Sidney rangkaian pizanya sendiri, dia melabur dalam lima restoran lain, termasuk perkongsian dengan abangnya di Bluetree Café Hawaii.

Mendiang bapa mereka, Hiroaki “Rocky” Aoki, memperkenalkan konsep restoran stik hibachi ke AS pada tahun 1964 dengan mengasaskan rangkaian Benihana yang sangat berjaya.

PizzAoki menghidangkan lapan piza, dengan nama yang merujuk kepada kerjaya muzik DJ. Yang paling rumit dikenali sebagai Mayhem — selepas lagu Aoki — yang dihiasi dengan keju mozzarella, hirisan pepperoni, sosej kisar, bebola daging, cendawan, buah zaitun hitam, bawang merah, bawang manis, lada benggala merah dan lada benggala hijau. Laman web rangkaian itu menerangkan pizanya sebagai “piza elektrik dan moden pada kerak nipis piza gaya New York dengan doh dan topping yang tinggi.” Pilihan kerak vegan dan kembang kol tersedia.

The Proper Eats Lineup Setakat ini
Dua lagi konsep baharu yang diumumkan untuk Proper Eats ialah restoran Israel Shalom Y’all dari Portland, Oregon, dan Lola’s Burgers, sebuah kedai makan baharu daripada anak perempuan rakan kongsi Proper Eats Oliver Wharton. Ini menyertai tempat Proper Eats yang diumumkan sebelum ini, termasuk Wexler’s Deli yang pertama di luar LA, ayam goreng Korea Seoul Bird pertama di luar London, restoran sushi Temaki Bar Clique yang baru dicipta dan Egghead yang menumpukan sarapan pagi di New York.

Proper Eats, yang dibangunkan oleh Las Vegas’ Clique Hospitality, dibuka di ruang yang pernah diduduki oleh bufet di Aria. Ditetapkan untuk dibuka pada awal musim sejuk, kawasan seluas 24,000 kaki persegi — direka oleh pereka Itali  Munge dan firmanya, Studio Munge — akan menampilkan 12 konsep tempat HK Hari ini makan di persiaran aras kedua Aria.

“Ini adalah destinasi impian saya,” kata Andy Masi, pengasas Clique Hospitality yang berpangkalan di Las Vegas, dalam satu kenyataan akhbar. “Pasukan kami mengumpulkan koktel dan masakan dari beberapa tempat kegemaran kami di dunia dalam satu ruang yang sangat cantik di tengah-tengah Las Vegas Strip.”

Proper Eats akan menyertai dewan makanan kelas atasan Las Vegas Strip yang lain, termasuk dewan makanan Famous Food Street Eats di Resorts World, dewan makanan Bandar Blok 16 di Cosmopolitan dan Eataly di Park MGM.