Toto

Dewan Pribumi Kanada Ngajokake Tuntutan Nglawan iGaming Ontario

Badan perwakilan pribumi Kanada Dewan Mohawk Kahnawà: ke (MCK) wis ngajokake tuntutan hukum marang iGaming Ontario lan Jaksa Agung Ontario menyang Pengadilan Tinggi Ontario.

MCK Tantangan Legalitas saka owah-owahan sing digawe kanggo Gambling Peraturan ing negara Ontario
Ing wulan April, iGaming Ontario ngluncurake pasar iGaming karo para Pengeluaran HK pemangku kepentingan online anyar sing mlebu ing industri ing negara Kanada sing paling padhet. iGaming Ontario iku anak saka Alkohol lan Komisi Gaming Ontario (AGCO), kang digawe kanggo aturan online anyar gambling pasar ing Ontario.

Miturut peraturan ngenalaken liwat skema iGaming, pihak katelu gambling operator diijini kanggo kurban produk gambling online kanggo residents saka negara Ontario. Operator tundhuk registrasi lan persetujuan saka AGCO lan bisa nawakake kabeh jinis game online kalebu nanging ora winates ing game casino, game table, poker lan totoan olahraga.

Ing kontras karo operator casino adhedhasar tanah, kang kudu mbayar pajak 55% saka revenue sing, online gambling perusahaan kapekso kanggo nyisihake mung 20% ​​saka MediaWiki kanggo coffer negara.

Apa MCK tantangan ing pengadilan punika interpretasi saka Code Criminal sing angger iGaming ing Ontario mbangun marang. Miturut pratelan saka MCK, nangani pasar iGaming bubar dibukak ing Ontario iku unconstitutional.

Napa MCK Nuntut iGaming Ontario lan Jaksa Agung Ontario?
MCK mesthi ngangap sing rencana iGaming mengaruhi bisnis gambling dhewe.

Kepala Dewan Michael Delisle, Jr luwih njlentrehake alesan ing mburi keputusan Demo Pragmatic kanggo ngajokake tuntutan hukum: ” We aran sing basis legal kanggo rencana iGaming Ontario kang kudu tantangan ing Pengadilan lan digunakake kanggo nimbulaké gawe piala irreparable kanggo Kahnawà: ke dhewe sah. lan industri game mapan. Kasunyatan kosong sing Ontario wis dipun ginakaken rencana iGaming, kang adhedhasar dhasar legal banget tenuous, sing nyebabake mundhut pinunjul saka bathi kanggo masyarakat kita. ”

MCK wis liwat 25 pengalaman ars ing aturan adhedhasar tanah-lan online gambling liwat Kahnawà: Komisi Gaming ke (KGC). KGC lisènsi operator gambling online njamin aktivitas gambling tanggung jawab lan aman. Liwat anak perusahaan MCK Mohawk Internet Technologies (MIT), operator gambling uga Data SDY ditawakake layanan tuan rumah kanthi mung operator sing dilisensi sing diidini nggunakake sistem kasebut.

Skema iGaming anyar ora ngidini perusahaan gambling dilisensi dening KGC kanggo operate ing pasar Ontario tanpa kedhaftar karo AGCO.

Miturut MCK, Dewan wis sawetara nyoba kanggo ngrembug rencana iGaming loro sadurunge lan sawise, nanging ora entuk kemajuan pinunjul ing prakara ing rembugan karo pejabat Ontario.